woensdag 14 april 2010

tijd voor de derde puppiebrief....

hallo beste baasjes,

hier zijn we nog een keertje ! ondertussen net twee weekjes jong en vol levenslust ! ;-))
Er is weer één en ander gebeurd de voorbije dagen.... Het belangrijkste is natuurlijk dat wij nog steeds goed groeien en in goeie gezondheid verkeren .
Daarnaast echter is er toch wel weer wat nieuws te melden...Sinds enkele dagen nl. zijn onze oogjes open gegaan !!! en we kunnen jullie wel vertellen ; dat maakt een wereld van verschil ! waar we tot nu toe enkel konden vertrouwen op onze reuk- en tastzin kunnen we nu daadwerkelijk ook ZIEN !!! Eerst deed dat best een beetje raar, plots dat felle licht om ons heen, dat waren wij niet gewend ! Mama vertelde ons dat wat wij in eerste instantie zagen een rode kleur heeft... Die warmtelamp die nog steeds af en toe ons huisje verwarmt heeft nl. een rode gloed... En toen onze oogjes open gingen was dat dus het eerste wat wij zagen ! best wel mooi hoor !
Uiteraard kunnen we nu ook onze mama zien en hoewel we al dachten dat zij er lief en mooi zou uitzien heeft dat ons toch nog een beetje verrast ! Wat een ferme madam zeg !!! als wij een beetje op haar gaan lijken straks dan worden wij echt wel knappe hovawartjes !!!;-))
Uiteraard kunnen wij nu ook onze omgeving eens grondig gaan bekijken.....En ons huisje lijkt dus wel een verstevigde burcht ! wij kunnen er echt nergens uit ! Volgens mama is dat enkel maar goed want zo kunnen wij nog niet op ontdekkingstocht gaan... Daarvoor moeten we blijkbaar eerst flink kunnen stappen en ook daar is nog een beetje werk aan de winkel...;-)) maar we blijven oefenen hoor, wacht maar !
Wat ook heel gek is ; plots kunnen we nu ook mekaar zien ! het lijkt wel of we naar onszelf kijken...zo goed lijken we op mekaar, alhoewel..... ???? Er zitten ook zo twee "bleekscheetjes" tussen ???
Mama noemt hen 'onze blondjes' en blijkbaar zijn dat toch ook echt een broertje en zusje en horen ze bij ons gezinnetje...
En dus vertelde mama ons dat die twee heel goed op onze papa lijken...Die kennen we natuurlijk nog niet maar volgens mama is die ook héééél knap, charmant en lief en is die dus ook blond ! en naar het schijnt is die ook reuze-trots op ons ! ;-))
In ieder geval ; vanaf nu kunnen we dus fijn samen spelen als we eventjes niet moeten slapen !
We maken daarnaast ook echt al vorderingen voor wat onze 'mobiliteit' betreft ; het lukt ons hoe langer hoe beter om onze kontjes omhoog te krijgen en met die 4 mini-pootjes op stap te gaan ! Als we nou eens zulke sterke en stevige poten hadden als mama was dat natuurlijk maar een fluitje van een cent maar zover zijn we jammergenoeg nog niet.... Maar we geven niet op hoor ! tegen dat jullie op bezoek komen zullen we zeker en vast al heel flink en stevig op onze poten staan, wacht maar !!!
En dan worden we morgen blijkbaar ook voor het eerst ontwormd ???? Zal ons benieuwen wat dat weer gaat geven.... Mama vertelde dat de baasjes dat doen om ervoor te zorgen dat er geen enge beestjes in onze buikjes komen spoken ! nou, dat willen we dus inderdaad liever niet !!!
We zullen dus maar eens kijken wat die 'ontworming' voor ons gaat doen ....Volgende keer vertellen we jullie er alles over !
Maar nu is het weer hoog tijd voor een dutje ! van al die activiteiten worden we nl. nog snel moe en dus vallen onze oogjes weer toe.....
Liefs van jullie kleine rakkers ! en tot de volgende.....

Geen opmerkingen: