vrijdag 12 maart 2010

Esha, nu 6 weekjes zwanger...

en dus tijd voor een nieuwe update.... Ons dametje maakt het ondertussen nog steeds super ! ze geniet met volle teugen van haar status als zwangere dame, laat zich heerlijk verwennen, zorgt ervoor dat ze meer dan voldoende rust neemt en staat altijd als eerste in de rij als er eten wordt opgediend ! ;-)) wees gerust, ze laat zich zeker niet passeren.... Gisteren heeft ze zelfs nog eens bewezen hoe snel hovawartjes (ja...zelfs zwangere !!!) kunnen zijn... Ze wist me nl. een aardappeltje te ontfutselen toen ik even niet oplette en lag er daarna parmantig op te knabbelen !!! en geen denken aan dat ze zich dat nog afhandig liet maken !!! Alle extraatjes zijn mooi meegenomen nu moet ze hebben gedacht en een beetje extra koolhydraten zijn natuurlijk ook nooit weg ! ;-)
Al bij al is ze nog wel vrij gewillig momenteel als het op poseren aankomt, en dus hebben we maar weer even een wekelijkse fotoshoot gedaan met ons zwangere model in de hoofdrol !
Het lange wandelen laat ze ondertussen al liever aan zich voorbij gaan, al dat rondhossen hoeft nu even niet... Hier even in de buurt een blokje om is al ruim voldoende voor ons meisje !
Buitenstaanders zien het misschien nog niet zo meteen, maar voor ons zijn er nu toch al duidelijke verschillen te zien.... Dat eens zo strakke buikje hangt al een beetje door, de tepels zwellen nu verder en komen af en toe al even piepen door de buikharen en van bovenaf bekeken zie je aan het middel toch al enkele lichte 'uitstulpingen'....
Ja....daar zitten echt wel kleine hovietjes verstopt !!! ;-)) hopelijk kunnen we volgende week al ietsje voelen... Tot dan !!







Geen opmerkingen: