zondag 23 september 2007

puppies vertellen

"hallo.....

hier zijn we nog een keer ! Ondertussen iets meer dan een weekje oud en allemaal ruim 1 kg. zwaar !
Ja,.... wij groeien hier als kool dus maar da's ook niet te verwonderen als je weet dat die lekkere melk van ons mama dag en nacht ter beschikking is ;-)) en wees gerust ; wij doen er ons meer dan tegoed aan !

We hebben de laatste paar dagen ook vrij veel vorderingen gemaakt wat betreft onze "zwemtechniek" ! Waar we in het begin nog niet echt veel 'richtingsgevoel' aan de dag legden en zomaar een beetje rondzwommen op goed geluk, krijgen we het nu helemaal voor mekaar om meteen richting melkbar te zwemmen als we weer eens honger krijgen ! We zien dan nog wel niet maar met onze neus is niks mis hoor ! we ruiken meteen dat mama weer in de buurt is en begeven ons dan om ter snelst op pad ! ;-)
Daarnaast zijn we nu ook sterk genoeg om eens de volledige omtrek van 'ons huisje' te verkennen ! We zwermen dus af en toe uit naar alle hoekjes van de kamer en hoewel het natuurlijk héél fijn is om allemaal samen op een hoopje te liggen gaan we soms al af en toe op zoek naar een beetje 'privacy'.... je kan je dan zo even heerlijk rekken en strekken zonder een ander te storen !
Natuurlijk is het heel dicht bij ons mama nog altijd het allerfijnst en meestal zijn we dan ook niet uit haar buurt weg te slaan !
Maar toch begrijpen wij best dat ook zij af en toe ook eens de poten moet strekken en er even uit moet
(voor de hoognodige boodschappen;-))en dat mag dan ook zeker wat ons betreft ! Meestal is ons buikje toch dermate dik gedronken dat wij toe zijn aan een dutje en dus maken wij dan ook helemaal geen bezwaar !

Verder gaat alles hier zo'n beetje z'n gewone gangetje ; die tweevoeters zorgen nog steeds op tijd en stond voor de nodige 'onderhoudswerken' ;-)) en dus wordt ons huisje ontsmet en voorzien van een nieuw , lekker zacht en warm vloerkleed...terwijl ze daarmee bezig zijn worden wij efkens in een 'mand' gelegd, een 'voorlopig onderkomen' zeg maar ! In eerste instantie protesteren wij altijd een beetje maar eens wij merken dat ze ons met ons viertjes samen leggen, laten wij hun maar begaan .... Mama zegt dat de baasjes echt het beste met ons voor hebben en daarom alles zo netjes mogelijk willen houden en dat zullen we dan maar geloven zeker ???

Trouwens, .... die baasjes zijn nog steeds helemaal 'verliefd' op ons ! ;-)) ze kunnen maar niet genoeg van ons krijgen en gaan gewoon soms naast onze werpkist zitten om ons te 'observeren'... rare wezens als je 't ons vraagt !
Uiteraard gedragen wij ons nog altijd voorbeeldig ook en misschien denken die wel dat dat zo zal blijven ??? ;-))
Laat ons jullie echter verzekeren ; er komen andere tijden !!!! Eens wij voldoende sterk zijn om op die 4 steltjes van ons overeind te komen en eens onze oogjes zullen open gaan, zullen ze hier nog één en ander beleven !! !!
Tenslotte zijn wij toch wel rasechte hovawartjes en ook al zijn wij "meisjes", wij zullen onze naam alle eer aan doen ! ;-)) ja...wij hebben hier nog heel wat in petto voor die tweevoeters (en later ook voor jullie, wees gerust !!)....;-))
Maar natuurlijk moeten we daarvoor eerst nog een beetje groeien en sterker worden ...en hoe doen wij dat ???
Door af en toe even bij te tanken aan de melkbar en lekker veel te slapen, want van slapen.... daar groeien puppies van !!! En dat is dus wat we NU maar even gaan doen ook.....

slaapwel dus en tot gauw !!!!!
groetjes van jullie 4 meisjes !"

Geen opmerkingen: