zondag 23 februari 2014

Wat een heerlijke beertjes !

Donna's puppies zijn ondertussen weer een flink stuk gegroeid ! hoog tijd dus om ze nog eventjes in de schijnwerpers te plaatsen....

De afgelopen weken konden ze voor het eerst naar buiten toe en ze hebben dan ook met volle teugen genoten van deze nieuwe ervaring.
Samen lekker spelen, nieuwe geluiden, nieuwe omgeving, nieuwe speeltjes..... Wat een leuke toestanden allemaal ! Gelukkig bleef mama Donna wel dicht in de buurt en ook de baasjes weken geen moment van hun zijde, hoe zou je ook kunnen ? ze zijn zo lief, schattig, ondernemend en enthousiast..... daar kun je wel uren van genieten !

Stilaan worden ze ook voorbereid op hun nieuwe leventje straks bij hun nieuwe baasjes ; ze worden goed gesocialiseerd, leren wat het is om een riempje om te hebben enz......

Het afscheid nadert immers met rasse schreden en dat zal voor iedereen wennen worden ! Hun nieuwe familie wacht vol spanning op hun thuiskomst en hebben alle voorbereidingen getroffen voor een warm welkom...

Momenteel zijn er nog enkele pups beschikbaar. Misschien bent u wel degene die niet aan zo'n mooi snoetje kan weerstaan en bereid bent de komende jaren uw leven te delen met zo'n prachtige en trouwe vriend ?
Dan kan u nog steeds contact opnemen met de fokker !

familie Muntenaar,  muntenaar@telfort.nl    tel. 0031 640 217 273

De pups zijn gefokt volgens de richtlijnen van de Vereniging Hovawartvrienden een door de Raad van Beheer erkende rasvereniging.
Ze hebben een Europese gezondheidsverklaring, een stamboom (FCI), zijn gechipt en geënt, ontwormd en hebben een officiële verklaring omtrent hun gedrag.

Pups groeien in huis op, samen met heet gezin en krijgen een prima socialisatie !
Volgende blondjes zoeken nog een warm mandje.... 
 
en dan willen we jullie natuurlijk nog graag enkele extra foto's van het nestje tonen,
 
wat een heerlijke beertjes zijn het ook !
 
 

Geen opmerkingen: